Nézi magát a tükörben reggel, ez a kínzás? Gondolod, hogy minden lépésnél a csúnya pattanások az arcon? Mindig meg kell kérdezni, “mi a teendő, akne ellen?”. Nem valószínű, hogy úgy dönt, mielőtt az ajtót? Szeretne megszabadulni a pattanások? Akkor pontosan tudod, hogy mit okozhat, pattanás, meg a Rokonok. Ezek nem csak a bőrön foltok. Nem az a tény, hogy az enyém vagy te kicsit. Ők is, hogy nem az eredmény a szex, mint a gyakori volt a középkorban önként. Akne betegség. Súlyos esetekben, akár egy hatalmas mentális egészségügyi következményei

Mit kell tenni az ellen, akne?

foto9De mi a teendő, akne ellen? Mi segít a pattanások ellen? Ezek a kérdések nem triviális. Az Internet tele van tippek vs pattanások – nem hatékony. De akne nem kell egy egész életen át tartó végzet. Genny lehet megszabadulni a buborékok nem lehetetlen. Attól függően, hogy a forma, a betegség eltűnik. Folyamatosan. Pattanások az arc, nyak, váll, vagy akár a Fenék továbbra is a múltban. De légy óvatos – maradj távol kozmetikai termékek, reklámozott, vagy a kísérleti eszközök, mint a fogkrém, vagy citrom.

Már össze 33 tippek akne, hogy megmutassa, milyen sokféle hatékony módja nem. Folyamatosan kérdezi, mit lehet tenni az ellen, akne? Itt jönnek a válaszok.

nem segíteni

Elítéli pattanás hegyén az orra? Hiszem, hogy a csipke viccelődsz? Mit kell tenni az ellen, akne? Ki ne akarna megszabadulni, mivel ő jobban szereti a pustula, majd gyorsan Express. De ez nem ajánlott. A pattanások nem teszem ki magam a kezében. Ha nem önmagában. Ennek köszönhetően, a faggyú, illetve a baktériumok is mélyebbre hatol a bőrbe.

Szappan többet árt, mint használ

Mit kell tenni az ellen, akne? Az első toll alapvetően szappan. Jobb, ha még egyszer a szemem szappan sok Beteg hiszem. De ez egy tévedés. Mert a szappan, az káros a pattanásos bőr terhelt több, mint segít. Keresztül, a szaruréteg megduzzad, egy sérült sav köpeny a bőr.

Kerülje a túl sok só, fűszer az ételben

26-ik helyet a listán a top tippek az akne fűszer az étel álljon őrt. Kerülje a fűszeres ételeket kerülje ételeket készíteni, nátrium-glutamát, valamint csökkenti a só fogyasztás. Azért, mert a só nyom, mint a zsír a test növeli a termelés.

Gyógyszerek okozhat akne

Mit kell tenni az ellen, akne? A válasz talán abban rejlik, hogy az orvosi karrierjét. Antibiotikumok gyakrabban belsőleg, a betegségek kezelésére? Lehet, hogy rosszul érinti a test, bőr. Először alakulhat ki rezisztencia, ami azt jelenti, hogy a baktériumok immunissá váltunk, hogy az aktív összetevők.

Alkohol hozzájárul ahhoz, hogy rossz bőr

A 23-ik helyet a listán a top tippek az akne tartozik a fő bűnösök: alkohol. Ez kiszárítja a testet, ami természetesen vonatkozik, akkor a bőr. Csak aki sokat fogyasztanak alkoholt, a kockázat, hogy rossz arcszín. Már hajlamos az Akné el kell kerülni, ezért nem csak a bor, vodka s a Rokonok.

Gyönyörű ivóvíz segít

Egy listát a tippek akne csoda fegyver ellen gennyes buborékok, lehet, hogy nem elég csak a vizet. Általánosságban elmondható, hogy nagy, hogy igyon sok vizet. De ez igaz a bőrt. A bőr rugalmasságát növelhető inni napközben sok vizet legalább fél liter extra. Ennek köszönhetően, a bőr úgy néz ki, egészséges, kevésbé száraz.

Vitamin B5, mint a pattanások exponáló

Mi segít a pattanások ellen? Zöldség-gyümölcs egészséges, mert sok vitamint, hogy minden gyerek tudja. De még akne vitaminok fontos szerepet játszanak. Így nem lehet átugrani a kérdés: Mi segít ellen, akne? Különösen vitamin B5 Akne betegek fontos, mint Dr. med. Világít-hung Leung 1997-ben, mint vizsgálatok kimutatták.

Tejsav eltávolítja akne

A 18-ik helyen az olvasó, “Mit kell tenni az ellen, akne” lehetséges, hogy megtalálja a tejsav (laktát hívják). Tejsav, mint egy természetes szöveti az egészséges bőr képes, amit a pattanások. Ez a jótékony hatás, antibakteriális, valamint megnyitja a pórusokat. Bőr egészsége törött, segíthet a beáramló tejsav, hogy távolítsa el a hólyagok.

Akne süllyedés, a daganat, a kenőcs a Árnika

Mi segít a pattanások ellen? Néhány a válaszok, már találtam itt. Mások jönnek a természet. Árnika az egyik tippek a pattanások. Ami Árnika virágos általában akkor fordul elő, a sport albumok, mert van egy-duzzanatot csökkentő, gyulladásgátló hatása. De ez a tulajdonság is segít azoknak, akik szeretnének megszabadulni a pattanások.

A cink segít a pattanások ellen

Mi továbbra is a természetben keresi a választ arra a kérdésre: Mit kell tenni az ellen, akne? Cink! Egy fontos nyomelem, valamint bizonyos anyagcsere folyamatok. Többek között ő felel csökken a termelés a faggyú a felelősséget.

Wunderwaffe Aloe Vera

15-hely a tipp ellen pattanások kap az aloe Vera Növény. Ez antibakteriális, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, így bármire képes a pattanások. Aloe Vera javítja a vérkeringést, nyugtatja a bőrt. Ugyanakkor, hidratálja a bőrt. Itt, de az a helyzet, hogy épp az anyag a test.

Ügyeljen arra, hogy a lelki egyensúly

Tartod a tükörbe nézni? Állandóan gondolj hólyagok az arcodon? A bőr a lélek tükre, az is az egyensúly probléma a psziché vezethet akne. Érzelmi fájdalom, stressz más formáit is óriási hatása lehet.

A Sport segít, főleg a pattanások ellen

A 10 legjobb tippek akne tartozik sport Általános. Ez segít a szervezetnek, nem károsítja a bőrt. A Sport képes, amit a pattanások. A Sport javítja a vérkeringést az egész testben. Továbbá, a bőr szerkezetét a több vér. Ellenőrizheti, hogy a rózsás, friss festék közvetlenül edzés után, az jó.

A jóga a kompenzáció

Mit kell tenni az ellen, akne? Próbáld ki a jógát! Néhány edzőtermek ajánlat további tanfolyamok a mottója “a jóga a szépség”. Amikor ez a sport csak részben arról, hogy a vonat a testet. De a jóga sokkal több, mint az izmok. A jóga egyesíti a test, lélek, pihenés, egyensúly fontos eleme a sport.

foto12

Utolsó Nap Wunderwaffe: Kakukkfű

Mi segít a pattanások ellen? Ezt a kérdést a kutatók Angliából, hogy találkozzon egy új csoda fegyver, kakukkfű. Ezek a vizsgált hatása a pattanások, majd megállapították, hogy a kakukkfű tinktúra hatékonyabb, puhább, mint a krém. Ez kakukkfű, elfogadni fellebbezést nyújtott be, egy pár napig, alkohol, amellyel az aktív összetevők antibakteriális.

orvosi ellátás, valamint a korai felismerés

Mint minden betegség, orvosi ellátás, valamint a korai felismerés fontos szerepet játszik. Mit kell tenni az ellen, akne? Azt lehet válaszolni, hogy a bőrgyógyász jobb. Képes osztályozni a pattanások, majd a legjobb kezelés külön-külön beszélni.

Fertőtlenítő segít a pattanások ellen

Hogy megszabadult a régi kérdés követi Stiftung Warentest is kutatott számos anti-akne hatékonyságát. Az egyik a kettő, mint “megfelelő” eltűnő tiszta bőr, amelyben két fertőtlenítő (fertőtlenítő), kombinált.

Peeling segít a pattanások ellen

Keresve a választ arra a kérdésre, hogy “Mi köze akne” lehet, hogy nem peeling. Választhat a Saját készítésű módszer, vagy egy profi kozmetikus. Először is a különböző fajták szupermarketek, vegyészek, boltokban vásárolni. Általában ez az az arc, amelyen keresztül a gyümölcs-vagy egyéb összetevők a bőr felső hámozott savak.

Lézer baktériumok ellen

2-helyezze a tipp ellen akne, a lézer. A lézersugár a baktériumok, amelyek befolyásolják, hogy okozhat akne. Az egyik legújabb lézeres technikát Nlite lézer. Át a fűtött erek a bőr, hogy a határok. A szervezet felismeri, majd elindítja a megfelelő törés gyógyulás folyamatát.

klasszikus: Nem az arcát, fogd meg

hely a listán tippek akne tartozik, hogy a klasszikusokat. Tisztelet újra hányszor nyúlt, hogy egy nap az ember? Csak gondold meg, mi érintette meg a kezét, mielőtt? Meg fog lepődni. Mi segít a pattanások ellen? Vágott ezek Brührungen. Sokan el lehet kerülni kellene, csak tudatosan.